STATUS JUST NU

- Jag är SÅ trött på det här vädret. Snö, hagel och regn har det varit i stockholm dom senaste dagarna.. Vill bara ha VÅR. Det känns lite lustigt och tänka att det är maj om bara några dagar med tanke på att vi har haft massvis med snö som fallit idag..
 
- William hade egentid med J i helgen. Dom åkte till hans jobb, tvättade bilen, träffade arbetsskollegor till J och sen åkte dom till affären och köpte ett nytt pussel till William som han fick välja ut själv. Den här tiden, själv med pappa J betydde verkligen SÅ mycket för honom. Han berättade senast idag om vad dom hittade på och hela William verkligen strålar. Så himla fint och se! Det har varit mycket jobb den senaste tiden för J och det har knappt funnits tid till mig och barnen så vi håller just nu på och pratar om att åka iväg på en liten mini tripp innan sommaren för att få lite tid tillsammans. Jag hoppas verkligen vi lyckas pussla ihop något då jag vet att barnen hade ÄLSKAT det!
 
- Ikväll tog jag tempen på William då han inte alls såg speciellt kry ut och den visade 38,6 så imorgon ska han och jag hänga tillsammans. Jag ser verkligen framemot lite egentid med mitt stora hjärta med massa MYS!
 
- Ikväll sa Oliwer dom tre magiska orden för FÖRSTA gången. Varje kväll när barnen ska sova pussar jag dom godnatt och säger att jag älskar dom. Tidigare har jag bara fått ett "aaah" av Oliwer men INTE ikväll. Istället svarade han "älskar dig mamma" och jag höll på att smälla av. Blev så rörd att ögonen fylldes av tårar. Mitt lilla hjärta <3 Lyckan går inte att beskriva!
 
- Jag ser SÅ framemot maj månad. Vi har blivit bjudna på två kalas. Ett kompis kalas och ett kusin kalas. Kommer bli så kul! För några månader sen frågade min mamma mig om vi kunde vara hundvakt då hon och hennes kille ska åka utomlands och svaret blev ett självklart JA. Så i mitten på maj flyttar världens snällaste och finaste Gizmo hem till oss och ska bo här i en hel vecka. Har släppt nyheten för barnen och båda stod och hoppade av glädje. Dom verkligen ÄLSKAR Gizmo och han är så otroligt fin och beskyddande mot barnen så man blir aldeles rörd. Ska bli SÅ kul och mysigt att få ha honom här hos oss <3
 
 
Mammas lilla sjukling <3 Imorgon blir det mysdag deluxe!
Allmänt | | Kommentera |
Upp