LÖRDAG

Vi har haft en riktig toppen dag! På förmiddagen satt barnen och tittade på Kneippbyns klipp på youtube medan jag sprang runt i lägenheten och packade. Det gäller att ta vara på dom lugna stunderna :-) jag hann packa en hel del innan barnen ville ha lunch och det som inte hanns med skrev jag upp på en lapp som jag tänkte ta tag i nu ikväll! 


Efter lunchen gick vi ut och roade oss i flera timmar. Barnen fick köpa tre godisar var som vi fikade med i solen och därefter har vi varit i parken och lekt med grannbarnen. Himla mysigt! När vi kom hem badade Oliwer i lite över en timme så jag passade på att göra middagen. Efteråt somnade Oliwer som en stock (då var klockan halv 6) och William somnade precis. Skönt att dom somnar bra tid med tanke på hur tidigt vi ska gå upp imorgon. 

Jag och William fick lite egentid i sängen innan han somnade. Vi spelade spel på min telefon, pratade och bara va. När jag sa att jag tyckte det var mysigt och få egentid med honom fick jag till svar: "Ja, det är det mamma. Nu behöver du inte springa efter min busiga bror hela tiden" haha sötungen! 

Nu när barnen sover ska jag passa på att duscha, packa det sista och sen är vi SÅ redo för semester på Gotland! 

Min älskling <3
Så här har jag varit klädd idag :-)
SÅ mycket packning.. i min handväska har jag laddat upp med pyssel, ombyte ifall det skulle ske någon olycka, majskrokar och imorgon bitti ska barnens vattenflaskor i också.
Allmänt | | Kommentera |
Upp