BUTIKEN

Jag passade på att ta lite bilder idag på jobbet för att visa er hur det ser ut nu efter vår "lilla" ombyggnation. Vi packade ner det mesta i flyttkartonger då vi både målade och byggde till nya möbler. Att få upp allting igen tog mycket längre tid än vad vi trodde då vi behövde tänka om helt vart allt skulle placeras osv. Men nu är vi ÄNTLIGEN på banan igen! Det jag längtar till nu är alla leveranser som vi väntar på. Vi har beställt så mycket nytt och massvis med fina saker. Ska bli kul att fixa och dona med det när det kommer :-)




Här kommer man in i butiken. Tidigare hade vi vårt pysselbord på den här sidan men nu har vi ändrat och har istället kassan och arbetsbänk!
Älskar det bruna skåpet vi fyndade på myrorna. Tycker det passar in så bra där. Påminner lite grann om en borg :-)
Nu har vi istället pysselbordet på den här sidan och det blev SÅ mycket bättre. Min svärfar har även byggt en torkbänk där man kan skjuta in pysselvagnarna. SÅ bra!
Och på andra sidan av pysselbordet ser det nästan likadant ut förutom att det nu är en vit bokhylla som delar av rummet. Och en trappa ner har vi mer leksaker och en kalas hörna.
Allmänt | | Kommentera |
Upp